Tietosuoja

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

  1. Rekisterinpitäjä

    Unisex Suomi / Nodivein Nordic Group Oy
    Rautatienkatu 22
    33100 Tampere
    FINLAND

  2. Rekisteriasioista vastaava

    Unisex Suomi / Nodivein Nordic Group Oy
    Y-tunnus 2373634-4
    Rautatienkatu 22
    33100 Tampere
    FINLAND

  3. Rekisterin nimi

    Unisex.fi verkkokaupan asiakasrekisteri

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

    Unisex.fi verkkokaupan henkilötietokantaa käytetään asiakaspalvelun parantamiseen, tuotekehitykseen sekä osuvamman mainonnan kehittämiseen.

  5. Rekisterin tietosisältö, tietojen muuttaminen ja poistaminen

    Rekisteröityjen käyttäjien nimi, osoite, sähköpostiosoite. Rekisteröityneellä on koska vain mahdollisuus halutessaan muuttaa tietojaan tai pyytää poistamaan tietonsa rekisteristä.

  6. Säännönmukaiset tietolähteet

    Unisex.fi verkkokauppaan rekisteröityneiden käyttäjien ilmoittamat henkilötiedot sekä verkkopalvelun käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot.

  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

    Nodivein Nordic Group Oy ei luovuta asiakkaidensa tietoja kolmansille osapuolille.

  8. Rekisterin suojauksen periaatteet

    Manuaalista tietokantaa ei säilytetä.
    Sähköisessä muodossa olevat rekisteröityneiden käyttäjien henkilötiedot ovat vain oikeudet omaavien Unisex Suomi henkilökunnan jäsenten saatavilla palomuurein varustetussa ja salasanasuojatussa ympäristössä, lukitussa tilassa.


    EVÄSTEET

  9. Evästekäytäntö

  10. Unisex Suomi käyttää palvelussaan evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Kävijää ei voida tunnistaa evästeiden avulla. Evästeen tallentamiseen ja käyttöön vaaditaan suostumus. Voimassa olevan lainsäädännön mukaan suostumus voidaan ilmaista käyttäjän selaimen asetuksissa. Käyttäjä voi kieltää evästeiden käytön muuttamalla selaimen asetuksiaan. Evästeet eivät vahingoita käyttäjän laitetta tai tiedostoja. Tietojen käsittelyssä noudatamme aina Suomessa voimassa olevaa tietosuojasääntelyä. 


  11. Miksi evästeitä käytetään

  12. Evästetietojen avulla Unisex Suomi voi kehittää sivustoa paremman käyttökokemuksen mahdollistamiseksi, sillä haluamme sivuston vastaavan mahdollisimman hyvin kunkin käyttäjän yksilöllisiä tarpeita ja toiveita sisällön suhteen.


    Evästeillä seurataan sivustomme kävijämääriä, tietoja kävijöiden käyttämistä sivuista, selaimista ja käyttöjärjestelmistä. Myös käyttäjän IP- ja verkko-osoite tallentuvat evästeiden avulla. Eväste muistaa nämä tiedot eikä käyttäjän tarvitse määrittää niitä aina erikseen verkkopalvelussa käydessään. 


  13. Miten evästeitä hallitaan ja poistetaan


    Käyttäjä voi tyhjentää evästeet käyttämänsä laitteen selaimen asetuksista, jolloin tunniste, jolla käyttäjästä kerätään tietoa, vaihtuu. Käyttäjällä on myös mahdollisuus estää evästeiden käyttö kokonaan muuttamalla käyttämänsä laitteen selaimen asetuksia.


  14. Mahdolliset muutokset tietosuojakäytäntöön


    Voimme muuttaa ja päivittää tietosuojakäytäntöä, jotta se kertoo aina, kuinka me käsittelemme sivustokävijöitä koskevia tietoja. Mahdolliset muutokset on aina nähtävissä verkkosivuillamme.