Tietosuoja

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

  1. Rekisterinpitäjä

    Unisex Suomi / Nodivein Nordic Group Oy
    Rautatienkatu 22
    33100 Tampere
    FINLAND

  2. Rekisteriasioista vastaava

    Unisex Suomi / Nodivein Nordic Group Oy
    Y-tunnus 2373634-4
    Rautatienkatu 22
    33100 Tampere
    FINLAND

  3. Rekisterin nimi

    Unisex.fi verkkokaupan asiakasrekisteri

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

    Unisex.fi verkkokaupan henkilötietokantaa käytetään asiakaspalvelun parantamiseen, tuotekehitykseen sekä osuvamman mainonnan kehittämiseen.

  5. Rekisterin tietosisältö, tietojen muuttaminen ja poistaminen

    Rekisteröityjen käyttäjien nimi, osoite, sähköpostiosoite. Rekisteröityneellä on koska vain mahdollisuus halutessaan muuttaa tietojaan tai pyytää poistamaan tietonsa rekisteristä.

  6. Säännönmukaiset tietolähteet

    Unisex.fi verkkokauppaan rekisteröityneiden käyttäjien ilmoittamat henkilötiedot sekä verkkopalvelun käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot.

  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

    Nodivein Nordic Group Oy ei luovuta asiakkaidensa tietoja kolmansille osapuolille.

  8. Rekisterin suojauksen periaatteet

    Manuaalista tietokantaa ei säilytetä.
    Sähköisessä muodossa olevat rekisteröityneiden käyttäjien henkilötiedot ovat vain oikeudet omaavien Unisex Suomi henkilökunnan jäsenten saatavilla palomuurein varustetussa ja salasanasuojatussa ympäristössä, lukitussa tilassa.